27
desembre
2023


Comparteix a les xarxes

La multinacional Transformative Digital Customer Experience (TDCX), nascuda a Singapur en 1995, ha experimentat un notable creixement des del seu establiment a Barcelona en 2019. Iniciant la seva activitat amb una sola empleada, Sophie Chelmick, l’empresa ha desenvolupat una seu a la Vila Olímpica, que actualment compta amb 300 empleats. Especialitzada en serveis d’assistència al client per a diverses empreses europees, TDCX opera des d’un espai de 2.600 metres quadrats, oferint des de prevenda fins a atenció al client, moderació de contingut i formació d’equips.

Amb una facturació de 494 milions de dòlars en 2022, un augment del 19% respecte a l’any anterior, l’empresa ha experimentat un impressionant increment del 85% en la seva facturació interanual a Europa durant la primera meitat de 2023. La vicepresidenta executiva de TDCX per a Europa, Orient Mitjà i Àfrica destaca la singularitat de l’empresa al no ser un “call center” convencional, ja que cada empleat s’especialitza en un client específic, aprofitant la intel·ligència artificial per a fer tasques bàsiques i oferint serveis més complexos.

TDCX es destaca per prestar serveis principalment a empreses tecnològiques en sectors com gaming, turisme, publicitat digital, comerç electrònic i, més recentment, salut, amb projectes com a robots dispensadors de medicines. La seu barcelonina continua sent la base d’operacions per a l’expansió europea de TDCX, que planeja mantenir i enfortir la seva presència, anticipant un augment en la seva plantilla local fins a aconseguir entre 450 i 500 empleats a la fi de 2024.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades