25
març
2024


Comparteix a les xarxes

Talus Real Estate ha fet un pas significatiu en assegurar una estratègica parcel·la de més de 47.000 metres quadrats a la Regió Metropolitana Catalana, consolidant així la seva posició en el sector logístic. Situada en l’encreuament de la A-2 i l’AP-7, aquesta ubicació reforça encara més la seva presència en la primera corona logística de la regió.

Aquesta adquisició marca una fita per a Talus en impulsar el desenvolupament d’una nau logística de 17.000 metres quadrats, equipada amb 20 molls per a camions, sistemes de ruixadors ESFR i certificacions BREEAM Excellent i Net Zero Carbon Emissions. A més, la instal·lació comptarà amb panells solars per a autoconsum, il·luminació LED, àrees d’estacionament per a més de 176 vehicles, així com espais de càrrega i patis dissenyats per a vehicles elèctrics.

S’espera que la construcció conclogui a la fi de 2024, moment en el qual l’actiu estarà disponible per a lloguer. Angel Ovejas, Head of Asset Management en Talus, va emfatitzar el compromís continu de l’empresa amb l’expansió i consolidació de la seva presència en el mercat immobiliari.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades

Barcelona as an epicenter of science and innovation

Noticies

Barcelona com a epicentre de ciència i innovació amb la creació del Barcelona Science Innovation District

Mountpark expandeix la seva presència a Espanya adquirint terreny per a la construcció d'un centre logístic

Noticies

Mountpark expandeix la seva presència a Espanya adquirint terreny per a la construcció d’un centre logístic