02
febrer
2023


Comparteix a les xarxes

L’Institut Català del Sòl, INCASÒL, ha finalitzat la comercialització d’un terreny industrial i logístic de 36.791 m² en el sector Xàmenes, situat a Martorell i Sant Esteve Sesrovires. El terreny era de titularitat pública i propietat del INCASÒL i els ajuntaments de Martorell i Sant Esteve Sesrovires. A més, el projecte inclou tres parcel·les més de titularitat privada i les obres d’urbanització del sector estan en procés, amb una previsió de finalitzar en el segon trimestre de 2024.

La parcel·la 3 és un terreny industrial i logístic situat en el sector Xàmenes, en el sud-est del sector, amb una zona verda al nord i la parcel·la 2 a l’est. El sector està prop de la fàbrica de SEAT a Martorell, i té accés a l’AP-7, A-2, línia d’alta velocitat, i carretera B-224. La seva ubicació és estratègica en l’àrea metropolitana de Barcelona, ja que està a menys de 45 minuts d’infraestructures de comunicació importants, com l’aeroport i el port de Barcelona, i de les principals vies de trens de passatgers i mercaderies. També compta amb una bona comunicació amb les línies de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.

La urbanització de Xàmenes es troba dins del marc del Pla director urbanístic (PDU) de l’activitat econòmica del Baix Llobregat Nord, el qual contempla tres sectors: la Zona Oest, Can Cases i Xàmenes amb l’objectiu de generar noves oportunitats de desenvolupament econòmic i territorial en la zona. Atès que es tracta de sectors de nova urbanització, el PDU li dona gran importància a la sostenibilitat i la integració paisatgística, incorporant mesures d’integració paisatgística i qualitat arquitectònica en les condicions de construcció.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades

Barcelona as an epicenter of science and innovation

Noticies

Barcelona com a epicentre de ciència i innovació amb la creació del Barcelona Science Innovation District

Mountpark expandeix la seva presència a Espanya adquirint terreny per a la construcció d'un centre logístic

Noticies

Mountpark expandeix la seva presència a Espanya adquirint terreny per a la construcció d’un centre logístic

Talus Real Estate consolida la seva presència en la logística catalana

Noticies

Talus Real Estate consolida la seva presència en la logística catalana amb una adquisició de 47.000 metres quadrats