30
agost
2022


Comparteix a les xarxes

L’institut Català del Sòl, INCASÒL, ha donat el tret de sortida a la primera fase de comercialització de les parcel·les del Parc de l’Alba situat a Cerdanyola del Vallès. Durant aquestes últimes setmanes s’han publicat les ofertes per la venda d’un total de 34 parcel·les, les quals 26 estan destinades per a activitats econòmiques i 8 per a la construcció de residències.

PARCEL·LES DESTINADES A ACTIVITATS ECONÒMIQUES
El Parc de l’Alba porta temps com un dels projectes estratègics de Catalunya amb més projecció a futur. Actualment, aquest projecte té el potencial de crear uns 30.000 llocs de treball nous. El nou districte també comptarà amb una xarxa de zones verdes, equipaments a l’aire lliure de 200 hectàrees i una inversió pública de 450 milions d’euros.

Les parcel·les destinades principalment a l’activitat econòmica es situaran majoritàriament al llarg de l’Avinguda de la Ciència i complementant ubicacions on actualment es troben grans empreses com, Stradivarius, La Caixa i Natura Bissé entre altres. A més, es podran beneficiar d’una ubicació perfecta atès que disposen de l’accés directe a l’autopista E-15 i tenen només a 20 minuts de distància Barcelona.

PARCEL·LES DESTINADES A LA CONSTRUCCIÓ D’HABITATGES
Les 8 parcel·les destinades a la construcció d’habitatges residencials estan situades entre el nucli urbà de Cerdanyola del Vallès i el gran parc central de 12HA. La comercialització d’aquestes parcel·les està destinada principalment a promotors socials i altres promotors. Segons les dades, es preveu una construcció de 1140 habitatges.

Respecte a la venda d’aquestes parcel·les, INCASÒL ha remarcat que es valorarà de manera important els sol·licitants d’aquestes parcel·les que es comprometin a promoure habitatges de lloguer en els sòls adjudicats.
Les 34 parcel·les actualment són propietat de INCASÒL i del Consorci del Parc de l’Alba, integrat per l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i de INCASÒL.

Les empreses/promotors interessats en l’adquisició de les parcel·les disposen fins al 10 d’octubre de 2022 per a presentar telemàticament la seva sol·licitud de participació, i fins a les 14.00 del dia següent, l’11 d’octubre, per a presentar la seva oferta respecte a les parcel·les.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades