Navegació

Sol·licita més informació

ÀMBIT: Llobregat Nord

Vilafranca del Penedès –Les Bassetes

Vilafranca del Penedès –Les Bassetes

Les Bassetes és una zona amb una situació excel·lent. I és una bona oportunitat per ampliar la zona industrial real de Vilafranca del Penedès.

Vilafranca del Penedès ha estat tradicionalment una ciutat vinícola amb un fort caràcter emprenedor. Vilafranca és el bressol de les primeres indústries vitivinícoles d’Espanya.
Amb el pas del temps i gràcies a la seva situació geogràfica, Vilafranca s’ha convertit en un lloc qualificat per a l’activitat industrial, per la seva proximitat tant a Barcelona com a Tarragona i la seva xarxa de connexions.

Al mateix temps, Vilafranca ofereix possibilitats il·limitades a les empreses a causa dels seus 30 minuts de distància als aeroports de Reus i Barcelona, ​​i als ports de Tarragona i Barcelona, ​​i també gràcies a la seva ubicació privilegiada al corredor mediterrani, que connectarà Europa. de nord a sud.

Galeria d'imatges

BarcelonaCatalonia Openforbusiness LesBassetes_01
BarcelonaCatalonia Openforbusiness LesBassetes_02

Oportunitats d'inversió

17.3 ha Àrea total

Activitats residencials  

Vilafranca del Penedès –Les Bassetes

Llobregat Nord

Mapa d'ubicació


Comparteix a les xarxes

Sol·licita informació

Per posar-vos en contacte amb nosaltres o sol·licitar informació, ompliu les següents dades. En breu ens posarem en contacte i us enviarem la informació sol·licitada.

    Dades de contacte


    Validación ok


    Validación ko    Dades de la empresa
    Comentari