03
maig
2023


Comparteix a les xarxes

Es construirà un campus tecnològic de fins a 68.000 m² amb un Data Center de 42 MW de potència instal·lada, que s’espera que sigui el més gran de Catalunya. La inversió estimada per al projecte és de 300 milions d’euros i la primera fase, de 42.000 m², començarà a construir-se a la fi de 2023.

L’empresa Quark, líder en Arquitectura, Enginyeria i Project Management per a Data Centers, serà responsable del disseny i construcció d’un gran centre de dades en Cerdanyola, a tan sols 20 km de Barcelona.

El futur operador i arrendatari serà definit després d’un procés ordenat liderat per Colliers i Telam Partners. La ubicació del centre de dades assegura una connectivitat immillorable i una disponibilitat immediata de potència, la qual cosa garanteix l’èxit del projecte i és una aposta segura per al desenvolupament empresarial del futur inquilí.

Els experts estan segurs que aquest projecte serà el major Data Center que es construirà a Catalunya i Espanya, i contribuirà a ampliar la infraestructura digital en tot el sud d’Europa i el nord d’Àfrica. A més, el projecte compta amb el suport de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades