27
setembre
2022


Comparteix a les xarxes

El grup suís Novartis, un dels líders mundials en innovació biomèdica en cardiologia, oncologia, immunologia, neurociència, oftalmologia i àrees respiratòries invertirà 77,4 milions d’euros a ampliar la seva activitat productiva a Espanya. Del total d’inversió, 63 milions estaran destinats a la planta de Barcelona.

Aquest centre augmentarà la seva capacitat de producció un 150% i es convertirà en un dels dos hubs de producció d’antibiòtics del grup per a tota Espanya. Aquest augment de producció generarà uns 84 nous llocs de treball.

OBJECTIUS DE LA INVERSIÓ

Segons Novartis, una inversió pròxima als 100 milions d’euros en projectes de R+D+i va facilitar la realització de 287 assajos clínics a Espanya, amb la participació de 7.753 pacients.

Marie France Tschudin, presidenta global de la divisió de medicaments innovadors, va defensar davant la ministra i responsable d’economia de la Moncloa la necessitat de realitzar vies de col·laboració entre les empreses i els sistemes de salut públics per a millorar l’atenció sanitària i d’aquesta manera garantir l’accés dels pacients als tractaments més innovadors.

Tschudin va destacar que la companyia suïssa buscarà fórmules de col·laboració amb el sistema de sanitat pública en l’àmbit de la malaltia cardiovascular, que és la que té major índex de mortalitat.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades