23
octubre
2017


Comparteix a les xarxes

  • La capital catalana s’ha imposat a diverses ciutats europees per atraure aquest projecte
  • Amb aquest nou anunci, Barcelona es consolida com un dels principals IT hub europeus

La multinacional Nestlé manté la seva tradicional aposta inversora a Catalunya i ha tornat a escollir Barcelona per ubicar-hi un nou centre global en matèria digital. En concret,  aquest cop és la filial de menjar per a mascotes de la companyia, Nestlé Purina Petcare, que ha optat per la capital catalana per a instal·lar-hi Purina Studios, el seu nou hub digital.

Aquest nou centre estarà especialitzat en comerç electrònic, Internet, xarxes socials i relació amb col·lectius clau per a la marca, com ara veterinaris, mitjans de comunicació, consumidors i ONG, entre d’altres. Des de Barcelona donarà servei a més de 40 països d’Europa, Orient Mitjà i nord d’Àfrica.

La capital catalana s’ha imposat a diverses ciutats europees a l’hora d’atraure aquest nou projecte del grup multinacional suís, que l’ubicarà en unes oficines de prop de 1.000 metres quadrats a Esplugues de Llobregat, Barcelona. Fins a aquestes instal·lacions s’hi han traslladat diferents experts digitals de Nestlé Purina que fins ara treballaven al Regne Unit, França i a les oficines centrals del grup a Lausana, Suïssa.

Amb aquest nou anunci, Barcelona es consolida progressivament com un dels principals IT hubs d’Europa i, en aquest sentit, fonts de la companyia assenyalen que en l’elecció de la capital catalana han tingut un pes decisiu comptar amb un ecosistema molt favorable en matèria de tecnologia mòbil i digital, la qualitat de vida, la disponibilitat de talent qualificat i l’atractiu internacional de la ciutat. Ja al 2016, Nestlé va instal·lar a Barcelona el Global Digital, centre tecnològic de desenvolupament de webs i aplicacions mòbils, on hi treballen més de 100 persones.

[20/10/2017]

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades