07
novembre
2022


Comparteix a les xarxes

La multinacional suïssa Nestlé invertirà 100 milions d’euros en la fàbrica de Girona, durant els pròxims tres anys. L’objectiu és reforçar la producció de càpsules “monodosis”, així com la produccció i ompliment de cafè soluble amb tecnologia Spray Dry. La inversió suposa també una instal·lació de tecnologia d’última generació, per tal de accelerar la millora de la sostenibilitat i la logística.

Jordi Jaen, director de la fàbrica de Nestlé en la ciutat catalana, afirma que “estamos muy orgullosos de atraer esta inversión a la fábrica de Girona como reconocimiento a la cualificación profesional y competencias del equipo humano. Además representa un paso adelante en la consolidación de la fábrica como planta de referencia del Grupo”. 

Per un altre costat, la inversió significarà un augment de la capacitat de producció, el que permetrà mantenir l’actual nivell d’ocupabilitat de la fàbrica i crear noves oportunitats laborals durant els pròxims anys. Nestlé compta amb uns 276.000 treballadors i està present en 186 països. 

Cal remarcar que, hi haurà una reorganització d’algunes activitats, com el tancament de l’àrea de producció de cafè descafeïnat. 

Durant els últims any la fàbrica de Girona ha escalat bastant, fins arribar a ser un centre de referència a nivell mundial, en la fabricació de cafè soluble i begudes en càpsules “monodosis”. 

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades

Barcelona as an epicenter of science and innovation

Noticies

Barcelona com a epicentre de ciència i innovació amb la creació del Barcelona Science Innovation District

Mountpark expandeix la seva presència a Espanya adquirint terreny per a la construcció d'un centre logístic

Noticies

Mountpark expandeix la seva presència a Espanya adquirint terreny per a la construcció d’un centre logístic

Talus Real Estate consolida la seva presència en la logística catalana

Noticies

Talus Real Estate consolida la seva presència en la logística catalana amb una adquisició de 47.000 metres quadrats