31
març
2016


Comparteix a les xarxes

  • • Suposarà la creació de 70 llocs de treball amb professionals experts en noves tecnologies
  • • La seva funció serà dissenyar i implementar tota l’estratègia de comunicació digital global

El Grup Nestlé ha decidit ubicar a les instal·lacions que la multinacional suïssa té a Esplugues de Llobregat el seu Global Digital Hub, que donarà servei a totes les companyies que el grup té a nivell mundial i suposarà la creació de 70 nous llocs de treball, formant un equip de professionals experts en noves tecnologies.

La funció d’aquest centre mundial de serveis digitals serà la de dissenyar, construir i implementar tota l’estratègia de comunicació amb el client a través de les xarxes socials i el manteniment de les plataformes digitals amb les quals Nestlé es comunicarà amb el consumidor. Aquestes plataformes inclouran solucions en l’àmbit del màrqueting digital, el comerç electrònic i la comunicació amb els consumidors mitjançant el disseny de webs, aplicacions per a mòbil i serveis digitals.

En conseqüència, el perfil dels professionals que incorporarà a aquest nou hub global seran joves, amb coneixements sobre digitalització i experts tant en tecnologies (informàtics, enginyers de telecomunicacions) com enmàrqueting i gestió de projectes digitals.

Nestlé ha optat per Barcelona com a seu del Global Digital Hub per la seva reconeguda capacitat innovadora i el seu ecosistema tecnològic, l’excel·lent nivell de coneixement de les tecnologies digitals i la seva accessibilitat geogràfica, segons ha comentat la pròpia companyia.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades