22
desembre
2023


Comparteix a les xarxes

Neinor Homes i el fons Orion Capital Managers han enfortit la seva presència en el mercat immobiliari de Barcelona mitjançant l’adquisició de terrenys residencials en els termes municipals de Sant Cugat del Vallés i Rubí. La transacció, valorada en aproximadament 12 milions d’euros i facilitada per aCapital del Grup aFinance, involucra parcel·les amb una extensió total de 17.674 metres quadrats i una edificabilitat projectada de 23.000 metres quadrats en planta baixa més dues plantes en altura.

Aquest acord estratègic marca un avanç significatiu en l’expansió de Neinor Homes i Orion Capital Managers, els qui planegen desenvolupar un projecte residencial. Conformat per 104 habitatges unifamiliars adossades, el projecte es dividirà en quatre fases, oferint diverses opcions residencials. A més, es destaca el context del mercat immobiliari a Sant Cugat del Vallés, on el preu mitjà de l’habitatge arriba a 3.664 euros per metre quadrat, amb un creixement interanual del 2,8%, segons dades de Brainsre.

En aquest context, el sector d’obra nova experimenta un preu més elevat, situant-se en 4.797 euros per metre quadrat, amb un increment interanual del 2,2%, encara que ha experimentat una disminució del 2,4% en els últims tres mesos. Aquest moviment estratègic reforça la posició de Neinor Homes i Orion Capital Managers en el dinàmic mercat immobiliari de la regió.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades

Barcelona as an epicenter of science and innovation

Noticies

Barcelona com a epicentre de ciència i innovació amb la creació del Barcelona Science Innovation District

Mountpark expandeix la seva presència a Espanya adquirint terreny per a la construcció d'un centre logístic

Noticies

Mountpark expandeix la seva presència a Espanya adquirint terreny per a la construcció d’un centre logístic

Talus Real Estate consolida la seva presència en la logística catalana

Noticies

Talus Real Estate consolida la seva presència en la logística catalana amb una adquisició de 47.000 metres quadrats