25
març
2024


Comparteix a les xarxes

La promotora logística estatunidenca Mountpark, ha aterrat en el mercat català en adquirir una parcel·la de 92.000 metres quadrats al Pla de Santa Maria, Tarragona. El seu pla inclou la construcció d’un edifici de 56.000 metres quadrats amb 56 molls de càrrega, dissenyat per a la seva eventual divisió en dues estructures independents.

La ubicació estratègica de la parcel·la, prop de l’eix Barcelona, Saragossa, Madrid i a menys d’un quilòmetre de l’autopista AP2, assegura una connectivitat òptima amb la xarxa de transport regional. A més, està a 36 km de Tarragona, ciutat integrant del Corredor Mediterrani.

D’altra banda, segons CBRE, les perspectives d’inversió en el sector logístic per a 2024 projecten un augment del 10% respecte a 2023. Factors com la tipologia de la nau, la seva ubicació, tecnologia i sostenibilitat influeixen en la demanda d’actius logístics a Espanya, com es va destacar en l’esdeveniment Tendències CBRE en Industrial i Logístic.

Mountpark, a través del seu joint venture amb Affinius Capital, té com a objectiu desenvolupar edificis logístics d’avantguarda a Europa, amb especial enfocament al Regne Unit i Europa Occidental i Central. Amb aquest projecte a Tarragona, sumarà 245.000 metres quadrats de desenvolupament a Espanya, a més de les seves operacions en Illescas (Toledo).

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades

Barcelona as an epicenter of science and innovation

Noticies

Barcelona com a epicentre de ciència i innovació amb la creació del Barcelona Science Innovation District

Talus Real Estate consolida la seva presència en la logística catalana

Noticies

Talus Real Estate consolida la seva presència en la logística catalana amb una adquisició de 47.000 metres quadrats