03
agost
2022


Comparteix a les xarxes

L’empresa Alemanya Merck ha invertit 14,5 milions d’euros en les seves instal·lacions de Mollet del Vallès (Barcelona). Aquesta gran inversió espera complir amb l’augment de la demanda de productes específics de la compañia en el seu sector de Ciències de Vida, com la producció d’algunes vacunes contra el Covid-19.

El projecte d’ampliació és una mostra més del compromís del Grup Merck amb les seves operacions a Catalunya, al mateix temps que reforça el seu compromís amb les solucions de subministrament internacional d’aquesta seu, ja que la producció del nou edifici s’exportarà a tothom.

Miguel Fernández Alcalde, director general de Merck a Espanya, va dir: “En els últims 4 anys Merck ha invertit un total de 90 milions d’euros en el lloc de Mollet del Vallès i en la planta de biotecnologia de Tres Cantos (Madrid). Això ha tingut un impacte evident de la nostra capacitat de producció i exportació des d’Espanya. En concret, al voltant del 99% de la producció desenvolupada en el jaciment de Mollet del Vallès s’exporta a altres països”.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades