04
gener
2023


Comparteix a les xarxes

L’elecció de la participació de l’INCASÒL, ho han realitzat experts contractats per la Comissió Europea, destacant “la tasca, experiència i idees de l’INCASÒL” com un col·laborador important per a aquest projecte.

 

El projecte serà coordinat pel Nuovo Circondario i el Ministeri de Desenvolupament, Treballs Públics i Administracions de Romania, i participaran una vintena d’organitzacions europees.

 

La iniciativa se centrarà en infraestructures verdes i blaves en un context urbà, tenint en compte aspectes com, el transport sostenible, la gestió de l’aigua o l’agricultura urbana.

 

Ser partnership en aquest projecte té com a objectiu, plantejar plans d’acció per a millorar les regulacions existents i poder afrontar els reptes de les ciutats i les zones urbanes. A més, millorar i donar suport a fons de finançament innovadors i més accessibles per a les zones urbanes. D’altra banda, compartir i desenvolupar coneixement.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades

Noticies

La Generalitat de Catalunya celebra la inversió de Cisco obrint el seu primer centre de disseny de semiconductors a Barcelona

Noticies

Guanyen cinc projectes d’innovació urbana la tercera edició de la convocatòria “La ciudad proactiva”