26
gener
2022


Comparteix a les xarxes

L’empresa Unmanned Life, especialitzada en robòtica avançada, trasllada les seves instal·lacions belgues al districte 22@, on gestionarà grans flotes de robots i drons i crearà solucions per a smart cities i smart factories.

La companyia ha llogat una nau industrial de 1.295 metres quadrats en la capital catalana, en el Polígon Industrial de Poblenou, sumant-se al gran nombre d’empreses que estan optant pel districte tecnològic de Barcelona com a centre d’operacions d’àmbit europeu i fins i tot internacional, segons la immobiliària Forcadell.

El CEO de l’empresa, Nicolas Zylberglajt, ha afirmat que “un dels motius clau del seu trasllat han estat les condicions meteorològiques de Barcelona, molt més favorables que les de Bèlgica, per la qual cosa volar amb drons és més fàcil i segur”.

L’empresa de robòtica avançada Unmanned Life, trasllada el seu hub al 22@ de Barcelona

“Creiem fermament que Barcelona és un hub de tecnologia líder des del qual podem créixer i fer escalar les nostres operacions a Europa. És l’aliança perfecta en la nostra seu de Londres, on ens centrarem en mercats internacionals com Orient Mitjà i Amèrica del Nord”, ha expressat Zylberglait en la seva reunió a Londres amb el Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades