04
abril
2023


Comparteix a les xarxes

LaSalle ha invertit 25 milions per aixecar l’immoble de 21.000 m2. La nau, que està ocupada pel grup francès Daher des del segon trimestre de 2022, s’ubica a quinze quilòmetres de Barcelona i a vint-i-cinc quilòmetres del port.

Scannell Properties és una empresa de capital privat especialitzada a promoure desenvolupats immobiliaris. Compten amb oficines als Estats Units, Canadà, França, Alemanya, Itàlia, Països Baixos, Espanya i Regne Unit, on han realitzat més de 360 projectes amb un volum total de 7,8 milions de m2.

Des dels seus inicis entrant al mercat nacional, la companyia ha desplegat una estratègia de creixement, comprant terrenys en diferents llocs del territori. L’última operació va ser al polígon Industrial la Cova, en Manises (València), amb el desenvolupament d’una plataforma logística de 19.171 m2.

El centre logístic serà d’última generació, sostenible, amb oficines addicionals i adaptat a les necessitats del client. S’aixecarà en una parcel·la de 26.589 m2, on es construirà un magatzem de 16.612 m2, amb oficines i edificis annexos, que sumen 2.559 m2 més.

Comptarà amb vint molls de càrrega, una àmplia platja de maniobra de 32 metres i una altura lliure de nau de més d’11 metres. Tindrà de zones de pàrquing exterior. I es preveu que estigui completat durant el tercer trimestre del 2023.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades