19
desembre
2017


Comparteix a les xarxes

  • A les noves instal·lacions la companyia hi desenvoluparà activitats de solucions logístiques integrals per a tercers
  • ZAL Port es un centre logístic de referència per a qualsevol tipus de distribució logística a la regió sud d’Europa

CILSA, companyia participada per Port de Barcelona, Merlin Properties i la societat estatal Sepes, i que gestiona la Zona d’Activitats Logístiques (ZAL) de Barcelona, invertirà 18 milions d’euros en la construcció de les noves instal·lacions de la companyia Alfil Logistics. La nova nau, de 35.000 m2 i de darrera generació, s’aixecarà en una parcel·la de 167.312 m2 on Alfil ja disposa d’una altra nau de 100.000 m2 a la zona de ZAL Port. A les noves instal·lacions hi desenvoluparà activitats de solucions logístiques integrals per a tercers (contract logistics).

Amb la construcció d’aquests nous 35.000 m², que seran lliurats en el decurs de 2019, Alfil Logístics disposarà d’un hub logístic de més de 135.000 m² de naus desenvolupades sota els màxims estàndards de sostenibilitat, incorporant al projecte constructiu aspectes relacionats amb l’eficiència energètica, l’ús d’energies alternatives, la millora de la qualitat ambiental interior, l’eficiència del consum de l’aigua, el desenvolupament sostenible dels espais lliures de la parcel·la i la selecció dels materials. L’entrada en funcionament d’aquesta nau comportarà la creació de 75 nous llocs de treball.

Aquesta nova inversió consolida a la ZAL Port com a centre logístic de referència i l’emplaçament estratègic per a qualsevol tipus de distribució logística a la regió sud d’Europa, amb un parc total de 681.364 m², disposant encara d’una capacitat addicional de nova construcció de 285.000 m² addicionals.

[12/20/2017]

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades