03
agost
2022


Comparteix a les xarxes

La plataforma logística B2B Logistic Busan Barcelona Hub ha iniciat la seva operativa. De fet més del 55% de les importacions marítimes espanyoles procedents de Corea entren pel Port de Barcelona i el 55% de les mateixes tenen de destí Catalunya.

La societat B2B Logistics Busan & Barcelona Hub es va constituir el passat octubre, amb una participació del 51% del Port de Busan i un 49% del Port de Barcelona.
Mig any després de l’acord entre el Port de Barcelona i el Port de Busan per a crear la plataforma i facilitar els intercanvis comercials i potenciar la logística de les empreses coreanes des de la ZAL Barcelona, ​​la superfície logística posa a la disposició dels transitaris uns 9.129 metres quadrats.

La plataforma té importants socis logístics a la signatura internacional FM Logistic que entra amb aquesta operació en la ZAL Barcelona i a la coreana Taewoong Logistics, amb seu central a Seül i oficines en Busan, que està especialitzada en el moviment de productes químics i que encara no operava a Europa.

Les relacions comercials entre Corea del Sud i Europa mediterrània es veuran enfortides amb la superfície logística que rebrà les primeres importacions coreanes —un carregament de productes químics— en els pròxims dies. En 2021, el trànsit entre el Port de Barcelona i Corea va ascendir a 793.000 tones, una xifra similar a l’aconseguida en 2019, abans de la pandèmia. El trànsit de contenidors va ser d’uns 60.000 TEUs, un 6,3% més que els contenidors moguts en 2019.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades