26
gener
2022


Comparteix a les xarxes

QEV Technologies liderarà el projecte de reindustrialització de la fàbrica de Nissan de la Zona Franca a Barcelona, amb el seu pla per a generar un hub d’electromobilitat.

El grup d’enginyeria QEV, amb seu a Catalunya, preveu convertir les instal·lacions en un centre per a vehicles elèctrics i promet produir 100.000 vehicles elèctrics anuals dins de tres anys.

«Amb el pla proposat pel hub d’electromobilitat, aquest ocuparia les dues línies productives actuals de Nissan per a produir diversos models de vehicles», assenyala l’automobilística japonesa en un comunicat. No obstant això, «s’analitzaran amb ells les necessitats concretes d’espai i d’actius per a veure si la configuració final del projecte dona cabuda per a una altra mena de projectes complementaris», apunta.

La planta de Nissan a Barcelona té nou amo QEV Technologies reactivarà la producció amb cotxes elèctrics

D’altra banda, segons indica Nissan, «les negociacions amb les empreses candidates QEV Technologies i Silence per a la reindustrialització dels centres de Sant Andreu de la Barca i Montcada i Reixac, es troben en una fase molt avançada, a l’espera de concretar els últims detalls de l’acord global de reindustrialització per a totes les plantes de Nissan a Barcelona».

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades