28
maig
2024


Comparteix a les xarxes

El Institut Català del Sòl (INCASÒL) ha venut a Came Parkare una parcel·la de 2.596,53 m² en el Parc de l’Alba de Cerdanyola del Vallès per 2.440.738,20 euros. Aquesta àrea forma part del Parc de la Ciència i la Tecnologia, destinada a activitats industrials i oficines relacionades amb la ciència i la tecnologia.

Came Parkare Group, S.L., pertanyent a la multinacional italiana CAME, s’especialitza en sistemes d’aparcament. En els últims anys, ha intensificat el seu enfocament en R+D, desenvolupant solucions innovadores per a aparcaments i millorant la mobilitat urbana sostenible. El nou centre, concentrarà el disseny de nous equipaments i programari, a més d’oferir atenció al client i comercialització de productes.

L’empresa preveu una significativa inversió i traslladarà a més de 140 treballadors d’altres centres. Aquesta operació confirma l’estratègia de CAME de continuar invertint a Catalunya, establint en el Parc de l’Alba la seva seu tecnològica i potenciant el desenvolupament de sistemes digitalitzats per al sector de l’aparcament amb projecció internacional.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades