04
gener
2023


Comparteix a les xarxes

Es tracta d’una inversió estratègica que tindrà un impacte significatiu a impulsar l’activitat de R+D a Catalunya. Pel Govern, es tracta d’una inversió important vinculada als semiconductors, amb l’objectiu de dinamitzar la indústria local i atreure nous projectes d’inversió estrangera al sector.

 

La Generalitat de Catalunya celebra que la multinacional estatunidenca Cisco obri un centre de disseny de semiconductors a Barcelona, sumant-li ser la primera ciutat de la Unió Europea amb una infraestructura d’aquest tipus.

 

Aquest tipus d’inversió compta amb molta competència internacional i contribueix a garantir la independència tecnològica de Catalunya, així com d’Europa.

 

Entre Catalunya i Cisco, la relació s’ha anat estrenyent durant aquests últims mesos. El president català, Pere Aragonès, es va reunir durant l’últim Mobile World Congress amb el director general de la multinacional, Chuck Robbins, a més, amb el vicepresident de l’empresa, Mark Patterson i el director general de Cisco a Espanya, Andreu Vilamitjana.

 

D’altra banda, aquest nou centre de disseny de semiconductors instal·lat a la ciutat comtal, ha generat 150 nous llocs de treball qualificats. A més la companyia ha ampliat 1.200 m² el seu centre de disseny a Barcelona i té previst construir un nou edifici de 3.000 m² a L’Hospitalet de Llobregat amb un laboratori d’assajos.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades

Barcelona as an epicenter of science and innovation

Noticies

Barcelona com a epicentre de ciència i innovació amb la creació del Barcelona Science Innovation District

Mountpark expandeix la seva presència a Espanya adquirint terreny per a la construcció d'un centre logístic

Noticies

Mountpark expandeix la seva presència a Espanya adquirint terreny per a la construcció d’un centre logístic

Talus Real Estate consolida la seva presència en la logística catalana

Noticies

Talus Real Estate consolida la seva presència en la logística catalana amb una adquisició de 47.000 metres quadrats