02
juny
2023


Comparteix a les xarxes

En un emocionant esdeveniment, Toyota Material Handling España, la filial logística de renom mundial, ha donat inici a la construcció de la seva innovadora seu a Sabadell, Barcelona. El director general de Toyota Material Handling España, Joan Catalán, va ser present en la cerimònia, destacant el compromís de la companyia amb el creixement i la sostenibilitat.

Amb una data de finalització prevista per a l’any 2024, el nou centre ocuparà una impressionant superfície de 16.500 m² en una parcel·la de 37.247 m². Allí, un equip de 225 professionals, a més dels associats al centre de treball, treballarà en estreta col·laboració per a proporcionar un servei excepcional als clients de Toyota Material Handling España.

Aquest avanç significatiu permetrà a la companyia millorar encara més la seva capacitat d’oferir solucions logístiques eficients i avançar en el seu compromís d’aconseguir zero emissions en totes les seves operacions. La seu ha estat dissenyada amb tecnologies i sistemes d’avantguarda per a maximitzar l’eficiència i reduir la petjada de carboni, demostrant l’enfocament de Toyota Material Handling Espanya en la sostenibilitat.

Joan Catalán, director general de Toyota Material Handling España, va expressar el seu entusiasme per aquesta nova etapa a Sabadell, destacant l’elecció de la ubicació per la seva modernitat i comoditat per a l’equip. El nou centre integrarà diverses activitats, incloent-hi distribució, comercialització i servei postvenda de maquinària industrial, així com serveis financers, projectes d’automatització i energia sostenible.

La construcció d’aquesta moderna seu reflecteix el compromís de Toyota Material Handling Espanya de brindar un servei excepcional, fomentar la innovació i contribuir al creixement econòmic de la regió.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades

Barcelona as an epicenter of science and innovation

Noticies

Barcelona com a epicentre de ciència i innovació amb la creació del Barcelona Science Innovation District

Mountpark expandeix la seva presència a Espanya adquirint terreny per a la construcció d'un centre logístic

Noticies

Mountpark expandeix la seva presència a Espanya adquirint terreny per a la construcció d’un centre logístic

Talus Real Estate consolida la seva presència en la logística catalana

Noticies

Talus Real Estate consolida la seva presència en la logística catalana amb una adquisició de 47.000 metres quadrats