04
maig
2022


Comparteix a les xarxes

Segons les dades publicades per la consultora immobiliària Cushman & Wakefield, la contractació d’oficines a Barcelona durant el primer trimestre de 2022, ha augmentat un 6,5% respecte al mateix període de l’any passat, aconseguint un total de 92.000 metres quadrats.

Es van signar un total de 82 operacions, un 18% més que durant el primer trimestre de 2021 i un 24% més respecte a la mitjana trimestral de tot l’any anterior.

El 22@ i el centre de la ciutat, han estat els protagonistes, ja que entre el 50% i el 60% de la demanda s’ha decantat per aquestes àrees de la ciutat, on la renda prevalgui es manté en els 27,25 euros al mes per metre quadrat. Pel que refereix a la qualitat energètica, es manté la tendència dels anys anteriors i el 85% de la demanda ha prioritzat edificis de tipus A i B+.

Segons Javier Bernades, director d’oficines a Espanya de Cushman & Wakefield, L’increment de l’absorció “demostra l’aposta de les empreses, de forma generalitzada, per desenvolupar els seus models de treball al voltant de l’oficina” i afegeix que “existeix una tendència progressiva a la volta a l’oficina física després d’un període d’incertesa marcat per la pandèmia”.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades