23
novembre
2016


Comparteix a les xarxes

  • • Aquest nou hub tecnològic donarà servei als auditors de la companyia a l’Estat espanyol
  • • Nestlé o Zurich han apostat també per Barcelona per als seus centres d’anàlisi de dades

Un nou projecte de serveis tecnològics es posa en marxa a l’àrea de Barcelona. La firma d’auditoria i consultoria KPMG ha ubicat a les seves instal·lacions de la plaça Europa, a l’Hospitalet de Llobregat, Barcelona, un centre d’excel·lència d’anàlisi de dades o data & analytics (D&A).

Aquest nou hub tecnològic, que compta ja amb un equip de 30 professionals, donarà servei a tots els auditors de la companyia a l’Estat espanyol, on KPMG hi és present des de 1971 i compta amb més de 3.200 professionals repartits entre les 16 oficines ubicades a les principals ciutats.

A nivell global, KPMG és una xarxa d’empreses de serveis professionals on hi treballen 174.000 persones i que ofereix serveis d’auditoria, fiscalitat i d’assessorament financer i de negoci a 156 països. És una de les quatre firmes més importants del món de serveis professionals, al costat de PwC, Deloitte i Ernst & Young. Té la seva central a Amstelveen, als Països Baixos.

En aquesta línia, cal recordar l’aposta recent de multinacionals com Nestlé o Zurich per construir els seus centres d’anàlisi de dades a Barcelona. Catalunya també compta amb la presència de multinacionals com IBMHP i T-Systemsque s’han compromès a fer  inversions que arriben als 118 milions d’euros per construir diversos centres de computació de dades i tecnologia del núvol al Barcelona Datacenter Cluster, al Parc de l’Alba de Cerdanyola.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades