04
abril
2023


Comparteix a les xarxes

Carles Navarro, el director general de la BASF Espanya, ho va anunciar durant la presentació de resultats anuals. I va comentar que, Espanya juga un paper estratègic important en el mapa global de la companyia.

Dues localitzacions al territori espanyol incrementarà les seves activitats. Per una banda, el centre de producció de Tarragona, que acull la unitat d’enginyeria. I per l’altra banda, Madrid, aprofitarà les sinergies amb els nostres principals socis en projectes d’enginyeria al país. Un punt rellevant d’aquests dos nous projectes, és la creació de nous llocs de treballs, en les dues localitzacions.

Durant aquest 2023, el grup invertirà uns 43 milions d’euros a Espanya per tal de millorar instal·lacions i processos. En transformació digital, Espanya ha ratificat la seva posició estratègica en 2022. A Tarragona, al centre de producció, s’ha continuat avançant amb la seva pròpia instal·lació de xarxa 5G privada, convertint-se en una de les primeres empreses d’Espanya, i la química pionera en rebre un espectre 5G propi per poder operar.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades

Barcelona as an epicenter of science and innovation

Noticies

Barcelona com a epicentre de ciència i innovació amb la creació del Barcelona Science Innovation District

Mountpark expandeix la seva presència a Espanya adquirint terreny per a la construcció d'un centre logístic

Noticies

Mountpark expandeix la seva presència a Espanya adquirint terreny per a la construcció d’un centre logístic

Talus Real Estate consolida la seva presència en la logística catalana

Noticies

Talus Real Estate consolida la seva presència en la logística catalana amb una adquisició de 47.000 metres quadrats