29
gener
2024


Comparteix a les xarxes

La Conselleria d’Hisenda, Economia i Administració Pública ha aprovat un projecte transcendental per a transformar part de l’emblemàtic edifici de la Borsa de Barcelona en un dinàmic centre financer. Cospace SL, seleccionada després d’un rigorós procés de concurrència competitiva, liderarà aquesta iniciativa estratègica.

Les plantes superiors de l’edifici, situat en el Passeig de Gràcia número 19 i propietat de la Generalitat, seran recondicionades com a oficines especialitzades per a impulsar projectes financers. Aquesta mesura s’alinea amb l’objectiu d’enfortir els serveis financers vinculats a tecnologia, finances sostenibles i emprenedoria d’inversió, tant a nivell local com internacional. La Generalitat recolza aquest projecte cedint l’ús de les plantes 5, 6, 7, 8 i 9 a Cospace SL durant sis anys (2024-2029) a canvi d’una subvenció en espècie.

Aquest projecte immobiliari també representa un moviment estratègic per a posicionar a Barcelona com un centre internacional de finances sostenibles, reconfigurant l’edifici per a albergar el Barcelona Centre Financer Europeu (BCFE) i el BCFE4S. La inversió de Cospace SL, juntament amb els 224.240 euros anuals abonats a l’administració catalana, promet potenciar la capital catalana com a epicentre d’un dinàmic ecosistema financer a nivell global.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades