24
novembre
2021


Comparteix a les xarxes

La multinacional ha adquirit el 100% del capital de Mecàniques Troem (Torelló, Barcelona) per a la fabricació de peces per al sector automoció.

PXI Automotive ha fet una inversió inicial de prop d’1 milió d’euros parell posar en marxa aquest novembre el nou centre de producció en una nau de 2.700 m2 a Sant Pere de Torelló, que es dedica a l’embotició profunda de metalls i l’estampació en fred.

Amb aquesta inversió pretén donar continuïtat a l’activitat que es feia fins ara a la fàbrica i mantindrà tots els llocs de treball, amb la fabricació de tub corbat i peces de mecanitzat.

L’empresa ha rebut el suport d’ACCIÓ i la visita de Roger Torrent, conseller d’empresa i treball de la Generalitat de Catalunya, que ha destacat durant la seva visita a les instal·lacions que “Aquest és un exemple del model de reinversió industrial que el nostre país necessita, especialment en un sector tan important i estratègic com el de l’automoció”.

El director general de PXI Automotive Spain, David Prats, ha destacat que el fet que Catalunya tingui un clúster d’automació ha estat sens dubte rellevant per a la decisió de l’empresa”.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades