04
maig
2022


Comparteix a les xarxes

Després de l’adquisició de la start-up Shotl, per part del grup emiratí Swvl, la multinacional situarà el seu nou hub d’intel·ligència artificial aplicada a serveis de mobilitat urbana, a Sant Cugat. La companyia té previst destinar uns cinc milions d’euros per a formar un equip de 50 professionals tecnològics a la fi d’enguany.

 

 

A l’agost, Swvl va adquirir la start-up Shotl, especialitzada en un servei d’autobusos sota demanda per a empreses i administracions públiques. Els fundadors de la start-up comenten que “Ens van fer una oferta que no vam poder rebutjar. Les comandes havien baixat a causa de la crisi de la pandèmia”, sense revelar el preu de la compravenda.

La multinacional va començar a cotitzar en la borsa del Nasdaq i va aixecar al voltant de 500 milions per a finançar el seu creixement.

Amb la transacció (formalitzada al novembre), Shotl veurà desaparèixer la seva marca, però la seva tecnologia i l’equip estaran més vius que mai. Amb l’obertura d’un hub d’intel·ligència artificial a Sant Cugat, el grup aprofitarà el talent local i atraurà professionals estrangers.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades

Barcelona as an epicenter of science and innovation

Noticies

Barcelona com a epicentre de ciència i innovació amb la creació del Barcelona Science Innovation District

Mountpark expandeix la seva presència a Espanya adquirint terreny per a la construcció d'un centre logístic

Noticies

Mountpark expandeix la seva presència a Espanya adquirint terreny per a la construcció d’un centre logístic

Talus Real Estate consolida la seva presència en la logística catalana

Noticies

Talus Real Estate consolida la seva presència en la logística catalana amb una adquisició de 47.000 metres quadrats