04
abril
2023


Comparteix a les xarxes

ICC, l’empresa especialitzada en promoció i gestió d’actius logístics i Toyota Material Handling España han començat la construcció del Parc Logístic ICC de Sabadell, un nou projecte de més de 22.400 m2.

El hub logístic s’aixecarà sobre una parcel·la de 37.247 m2 i constarà de dos mòduls, un d’ells serà de 16.500 m2, que serà la nova seu central per la companyia japonesa. A aquest mòdul s’uneix un altre de 5.900 m2, actualment disponible.

Aquest nou Parc Logístic comptarà amb el segell d’ICC, que aposta pels més alts nivells de sostenibilitat en el procés de construcció i en l’ús de l’edifici. En aquest aspecte, el centre logístic tindrà els sistemes més avantguardistes per a la gestió dels residus i l’eficiència energètica.

Utilitza mesures com panels fotovoltaics, llums LED, etc. Per tal de fer-lo sostenible, està previst que l’immoble opti a la certificació LEED Gold concedida pel US Green Building Council.

Soci de l’ICC, José Luis Martínez, comenta, “la demanda d’espai logístic continua sent fort a Catalunya i en aquest sentit centres logístics amb una localització tan excel·lent com en el qual ens trobem continuaran despertant interès tant d’inquilins com d’inversors”.

Toyota, futur inquilí del nou centre

Toyota Material Handling España, és un dels futurs inquilins, que traslladarà les seves oficines centrals de Barberà del Vallès a Sabadell l’any vinent. Aquest canvi d’ubicació forma part de l’estratègia de consolidació del creixement de la companyia, que té com a objectiu millorar el servei.

Amb aquesta localització privilegiada, la firma oferirà una major cobertura gràcies a les seves connexions i les seves instal·lacions, creades per donar un bon servei.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades

datos pato en cataluña

Noticies

Rècord d’ocupació a Catalunya en el tercer trimestre amb més de 3,71 milions de persones treballant

Cataluña Trade & Investment ha apoyado a 26.000 proyectos de internacionalización de empresas catalanas en los últimos 35 años

Noticies

Catalunya Trade & Investment ha donat suport a 26.000 projectes d’internacionalització d’empreses catalanes en els darrers 35 anys