24
juliol
2023


Comparteix a les xarxes

La nau surcoreana HMM (Hyundai Merchant Marine) iniciarà un servei propi de transport entre l’Extrem Orient, la Índia i els ports de València i Barcelona que constarà de 26 escales a ports d’11 països. 

Aquest servei s’iniciarà el 6 d’agost al port de Busan (Corea del Sud) amb una duració de 84 dies en total. Fonts de la companyia han previst que la nau arribi a València i Barcelona, aproximadament, al mes de setembre. 

Desde la seva sortida, passarà també per els ports de Kwangyang (també Corea del Sud) i continuarà la seva ruta per la Xina, Malasia, la Índia, Pakistan i Aràbia Saudí per arribar després al continent Africà i passar per Egipte i, per últim, entrar a Europa i passar pels ports de Grècia, Itàlia i, finalment, a les instal·lacions de APM Terminals de València i Barcelona (Espanya). 

“Amb la introducció del servei FIM (Extrem Orient – Índia – Mediterrani, per les seves sigles en anglès), esperem ampliar el nostre abast al comerç de la Índia i el Mediterrani”, han declarat fonts de la naviliera.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades

Noticies

El port de Barcelona accelera per ser un centre de distribució de vehicles des de la Xina i l’Índia