24
novembre
2021


Comparteix a les xarxes

Es tracta del primer projecte logístic multinivell a Espanya, que es situarà a Molins de Rei i es culminarà amb un altre centre similar en Castellbisbal.

La companyia immologística Goodman, ha inaugurat ja el seu nou centre logístic de Molins de Rei (Barcelona), un edifici multiplanta de 32.000 m², el primer a Espanya, que es convertirà en la instal·lació més avançada tecnològicament de la multinacional DSV.

Goodman dona resposta als nous reptes logístics, el Country Manager de Goodman assegura que “el futur és créixer en vertical”, ja que la singularitat del projecte parteix del mateix entorn, un sòl amb un fort desnivell i envoltat de muntanyes. Créixer en vertical, amb aquesta mena de desenvolupaments, suposa un estalvi de més del 30% del sòl consumit.

Aquesta primera nau logística multiplanta estarà completament automatitzada amb la tecnologia AutoStore i la companyia ja està construint un segon centro multiplanta en Castellbisbal, l’obertura de la qual està prevista per a març de 2022.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades