26
febrer
2024


Comparteix a les xarxes

El grup industrial alemany Freudenberg ha renovat el seu compromís amb Catalunya mitjançant una inversió d’11 milions d’euros per a modernitzar la seva fàbrica de components automotrius a Parets del Vallès, Barcelona. 

La nova instal·lació, inaugurada recentment, opera amb energia renovable i tecnologia d’avantguarda, incloent-hi intel·ligència artificial. Amb 6.800 metres quadrats i 171 empleats, s’especialitza en reguardes per a amortidors i components de direcció. 

La modernització augmentarà la producció en un 15%, generant uns 30 milions d’euros anuals. El projecte va rebre 200.000 euros d’ajuda del Govern a través d’ACCIÓ. El president de la Generalitat, Pere Aragonès, i el conseller d’Empresa, Roger Torrent, van assistir a la inauguració. 

Amb seu en Baden Wurttemberg, l’empresa, de caràcter familiar, va tenir una facturació global de 11.753 milions d’euros en 2022, operant en 60 països amb més de 51.000 empleats. A part de la indústria automotriu, Freudenberg és propietària de la marca Vileda i és present en lubrificants, productes químics i dispositius mèdics. La seva filial espanyola va facturar 342 milions en 2022 a través de diverses subsidiàries.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades

Barcelona as an epicenter of science and innovation

Noticies

Barcelona com a epicentre de ciència i innovació amb la creació del Barcelona Science Innovation District

Mountpark expandeix la seva presència a Espanya adquirint terreny per a la construcció d'un centre logístic

Noticies

Mountpark expandeix la seva presència a Espanya adquirint terreny per a la construcció d’un centre logístic

Talus Real Estate consolida la seva presència en la logística catalana

Noticies

Talus Real Estate consolida la seva presència en la logística catalana amb una adquisició de 47.000 metres quadrats