23
desembre
2021


Comparteix a les xarxes

Previ al tancament de l’any, el Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) preveu destinar 10,66 milions d’euros en promoció econòmica per al seu pressupost de 2022. Amb aquest projecte, es preveu incrementar un 1,3% els ingressos d’explotació, amb un import net d’activitat de 55 milions d’euros.

Respecte a l’exercici de 2021, el consell ha celebrat els resultats dels esdeveniments que ha organitzat, entre ells, destaca la Barcelona New Economy Week (BNEW), que va comptar amb 13.000 assistents virtuals i es va posicionar com “l’esdeveniment de referència de la nova economia en l’àmbit nacional i internacional” segons els organismes del consell.

Per a les seves previsions en 2022, la principal fita de l’entitat serà a l’inici de l’any amb el DFactory Barcelona, el node principal d’indústria 4.0 del sud d’Europa, amb el qual Barcelona pretén atreure talent, tecnologia i inversions.

D’altra banda, el CZFB destaca que l’entitat mantindrà en 2022 el seu compromís amb l’economia sostenible, la dinamització de la indústria 4.0, la innovació i l’atracció de talent.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades