31
maig
2022


Comparteix a les xarxes

El World Ocean Council (WOC) ha tancat un acord amb l’Ajuntament i l’Autoritat Portuària de Barcelona per a situar la seva seu mundial en la capital catalana, en la qual realitzarà diversos cims i activitats per a impulsar l’economia blava.

El WOC, és una entitat no governamental i sense ànim de lucre, que lidera mundialment la promoció de l’economia marítima sostenible, i durant els pròxims quatre anys, desenvoluparà la majoria de la seva activitat des de Barcelona.

El fundador i director general de WOC, Paul Holthus, va explicar: “Estàvem buscant una seu per a fer créixer la nostra organització; i a Barcelona hem trobat un gran port global, reconegut internacionalment, amb una col·laboració extremadament activa amb l’Ajuntament i el Port de Barcelona, amb un ferm compromís de convertir-se en un hub blau i en la capital mundial de l’Economia Blava”.

La Sustainable Ocean Summit (SOS) rep anualment a més de 300 alts executius de la indústria marítima, i convoca regularment a grups d’inversió i empreses. Aquest cim itinerant se celebra cada any en un país diferent i tindrà lloc a Barcelona cada tres anys a partir de la tardor de 2022. El WOC també organitzarà a Barcelona la 1a Global Blue Finance (BlueFin), que se celebrarà a la ciutat cada dos anys a partir de la tardor de 2022.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades