03
maig
2023


Comparteix a les xarxes

Malgrat l’augment dels preus a causa de la inflació, els hotels de la capital catalana estaven gairebé plens durant la Pasqua. Segons Eduard Torres, president de Turisme de Barcelona, “Ha anat molt bé. Hi ha hagut molta demanda.” La majoria dels visitants provenien d’altres parts d’Europa, especialment el Regne Unit, França i Alemanya, tot i que també hi ha hagut un augment en els visitants dels Estats Units. El nombre de turistes de països asiàtics augmenta lentament de nou a mesura que es restauren les connexions de vol després de la pandèmia.

El president de Turisme de Barcelona, Eduard Torres, espera que enguany sigui bo en termes turístics i creu que no hi haurà un augment en el nombre de visitants a causa de les opcions d’allotjament limitades a la ciutat. El president de l’associació d’agències de viatges Acave, Jordi Martí, ha afirmat que la Setmana Santa ha estat bona per als negocis, ja que més del 80% de les empreses de l’associació han facturat més en 2023 que en 2022 a causa del bon temps.

Durant les vacances de Setmana Santa, els hotels i càmpings en l’àrea de Barcelona van tenir una alta ocupació, amb una taxa del 90% i del 70% al 90%, respectivament. La majoria dels visitants eren famílies i joves de Catalunya o d’altres parts d’Espanya, seguits de turistes europeus de França, el Regne Unit, Alemanya i el nord d’Europa. Les xifres oficials d’ocupació es coneixeran més endavant aquesta setmana.

 

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades

Barcelona as an epicenter of science and innovation

Noticies

Barcelona com a epicentre de ciència i innovació amb la creació del Barcelona Science Innovation District

Mountpark expandeix la seva presència a Espanya adquirint terreny per a la construcció d'un centre logístic

Noticies

Mountpark expandeix la seva presència a Espanya adquirint terreny per a la construcció d’un centre logístic

Talus Real Estate consolida la seva presència en la logística catalana

Noticies

Talus Real Estate consolida la seva presència en la logística catalana amb una adquisició de 47.000 metres quadrats