26
febrer
2024


Comparteix a les xarxes

El turisme de reunions i congressos és essencial per a Barcelona, amb més de 450 congressos en 2023 i més de 100 cites confirmades per als pròxims mesos. Christoph Tessmar, director del Barcelona Oficina de Congressos (BCB), anticipa un any igual o millor que l’anterior, pronosticant un futur prometedor per a Barcelona en aquest àmbit.

La ciutat ha atret grans esdeveniments internacionals, enfortint la seva posició en el sector MICE (Meetings, Incentives, Conferencing i Exhibitions). Alguns esdeveniments com el Integrated Systems Europe i el Mobile World Congress destaquen en el calendari per sobre d’altres.

La infraestructura de la ciutat, el seu professionalisme i l’oferta hotelera són factors que contribueixen al seu èxit. No obstant això, la competència de ciutats com Madrid, Viena i París cada vegada és més forta. Per a mantenir el seu lideratge, Barcelona ha d’identificar oportunitats, diversificar i considerar expansions com la del recinte Gran Via de Fira de Barcelona i la possible conversió de l’Aeroport en un hub intercontinental. Malgrat els desafiaments post-pandèmia, el sector MICE mostra resiliència i contribueix més enllà de l’impacte econòmic, enriquint el turisme i fomentant el coneixement a la ciutat.

Actualment, el BCB treballa en 108 candidatures per als pròxims anys, mantenint la confidencialitat del sector.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades

Barcelona as an epicenter of science and innovation

Noticies

Barcelona com a epicentre de ciència i innovació amb la creació del Barcelona Science Innovation District

Mountpark expandeix la seva presència a Espanya adquirint terreny per a la construcció d'un centre logístic

Noticies

Mountpark expandeix la seva presència a Espanya adquirint terreny per a la construcció d’un centre logístic

Talus Real Estate consolida la seva presència en la logística catalana

Noticies

Talus Real Estate consolida la seva presència en la logística catalana amb una adquisició de 47.000 metres quadrats