23
desembre
2021


Comparteix a les xarxes

Amb el tancament de 2021, arriben xifres optimistes de l’Autoritat Portuària de Barcelona, que reflecteixen una recuperació del sector després de la pandèmia. Pel que refereix al trànsit de contenidors, acomiadem l’any amb una gran recuperació, ja que s’ha percebut un augment del 20% en contenidors respecte a 2020, i un augment del 6% respecte a 2019.

Quant al valor del trànsit en tones, ha augmentat un 12% respecte al període anterior. No obstant això, es queda molt prop de les xifres prepandèmiques tancant l’exercici amb un 2% menys de tones que en 2019.

Segons Damià Calvet, president de l’autoritat portuària, aquestes xifres “són una demostració de la nostra resiliència com a port”, Calvet afegeix, “servim al país d’una manera estructural i robusta, hem de ser flexibles i adaptar-nos a les circumstàncies”.

D’altra banda, el president Calvet preveu implantar en 2022 l’IV Pla Estratègic 2021-2025 i el desplegament del Pla d’Innovació, vital per a la transició cap a un smart port de referència.

 

Coneix més sobre el seu pla estratègic en el següent vídeo:

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades