03
maig
2023


Comparteix a les xarxes

Segons Salvadó, les xifres indiquen que els volums actuals tindran un efecte d’arrossegament, cosa que significa que cada vegada més marques asiàtiques utilitzaran el port de Barcelona per a les seves operacions, la qual cosa permetrà un futur important en aquest sentit. Salvadó també ha esmentat que les sitges actuals del port no seran suficients per a acomodar l’augment de volums previstos.

Lluís Salvadó va afirmar que en 2022 el Port de Barcelona va experimentar un important desenvolupament en la importació de vehicles elèctrics de marques americanes i asiàtiques, que han triat a Barcelona com el port més eficient per a entrar en la Península Ibèrica i dirigir-se a la resta d’Europa. 

El president del port va destacar que l’augment de volums tindrà un efecte arrossegui, la qual cosa portarà a més marques asiàtiques a treballar amb el port de Barcelona. Salvadó va afegir que el nombre de fabricants de vehicles elèctrics que passen per la seva instal·lació és entorn de 20, però s’espera que aquest número continuï augmentant durant aquest exercici.

El president del port de Barcelona ha afirmat que el port confia que els tràfics d’importació de vehicles produïts a Àsia augmentin en 2023. El flux de cotxes de procedència asiàtica és considerat una aposta estratègica, segons Salvadó, i les xifres indiquen que cada vegada més marques asiàtiques passaran a treballar pel port de Barcelona. El president també ha assenyalat que el port haurà de fer canvis per a acollir aquests trànsits, ja que les sitges actuals no seran suficients. En 2022, el port de Barcelona va registrar un augment important en la importació de vehicles elèctrics, la qual cosa ha portat a la necessitat de fer modificacions en les instal·lacions.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades

Barcelona as an epicenter of science and innovation

Noticies

Barcelona com a epicentre de ciència i innovació amb la creació del Barcelona Science Innovation District

Mountpark expandeix la seva presència a Espanya adquirint terreny per a la construcció d'un centre logístic

Noticies

Mountpark expandeix la seva presència a Espanya adquirint terreny per a la construcció d’un centre logístic

Talus Real Estate consolida la seva presència en la logística catalana

Noticies

Talus Real Estate consolida la seva presència en la logística catalana amb una adquisició de 47.000 metres quadrats