03
maig
2023


Comparteix a les xarxes

L’Institut Fraunhofer-Gesellschaft, la major organització d’investigació aplicada d’Europa, establirà la seva seu espanyola a Barcelona, en col·laboració amb l’Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC). Aquesta aliança impulsarà la internacionalització del sector biomèdic i contribuirà al desenvolupament d’un hub de bioenginyeria mèdica al sud d’Europa, així com de la medicina de precisió i les teràpies avançades, amb un centre de recerca en bioenginyeria aplicada a la salut.

Aquest projecte permetrà accelerar la internacionalització del sector tecnològic biomèdic i contribuir al desenvolupament d’un hub de bioenginyeria mèdica al sud d’Europa. La conselleria destaca que els beneficis d’aquesta aliança seran l’augment de la capacitat de relacionar els sectors acadèmics de recerca amb els industrials i l’acceleració de la transferència del coneixement.

La Fraunhofer-Gesellschaft és una organització que té un programa de col·laboració a nivell mundial, amb centres a Europa, Amèrica, Àsia, l’Orient Mitjà i el nord de l’Àfrica. A Europa, té centres en col·laboració amb entitats d’Àustria, la Gran Bretanya, Itàlia, Portugal i Suècia.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades

Noticies

AstraZeneca crearà 1.000 llocs de treball i invertirà 800 milions d’euros en R+D a Barcelona, la inversió estrangera més gran en la història de Catalunya

Noticies

La Zona Franca de Barcelona es converteix en la incubadora de la innovació logística per a les ‘startups’