26
gener
2022


Comparteix a les xarxes

Esperem veure pròximament el nou pla estratègic de l’associació 22@NetworkBCN, que va aprofitar el seu 20 aniversari per a anunciar en un acte de commemoració els seus plans de futur. Està previst que es publiqui el nou pla aviat.

Segons Enric Urreta, president de l’associació, ha especificat que la presentació del debat per a aquest nou pla estratègic coincidirà amb l’inici del projecte 22@Nord com a dinamitzador, amb el qual esperen la implicació i suport de l’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i el Govern d’Espanya.

Per part seva, Roger Torrent, conseller d’empresa de la Generalitat, va assistir a l’acte commemoratiu de l’associació i va afirmar “que el 22@ és una eina imprescindible per al país per a captar talent i inversions”.

El 22@ prepara el seu pla estratègic per a celebrar el seu 20 aniversari

El 22@, durant els seus vint anys d’història, ha acollit a més de 150.000 treballadors i ara mateix ja són més de 10.000 empreses, que produeixen basant-se en la innovació i el coneixement en noves tecnologies.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades

Noticies

La Generalitat de Catalunya celebra la inversió de Cisco obrint el seu primer centre de disseny de semiconductors a Barcelona

Noticies

L’INCASÒL ha estat triat com a col·laborador en el partnership Greening Cities, emmarcat en l’Agenda Urbana de la Unió Europea

Noticies

Guanyen cinc projectes d’innovació urbana la tercera edició de la convocatòria “La ciudad proactiva”