27
setembre
2022


Comparteix a les xarxes

L’empresa multinacional agroalimentària Danone obrirà en la capital catalana el seu nou centre tecnològic. Serà un espai de referència en el qual la seva principal activitat serà desenvolupar projectes d’innovació i digitalització dels processos operatius de la companyia. Aquesta nova obertura suposarà la creació de 35 nous llocs de treball.

El centre està en funcionament des de principis del mes de setembre, però el procés de selecció s’allarga fins a desembre. El perfil que està buscant la companyia és d’especialistes en tecnologia i en anàlisi de dades.

PRINCIPALS OBJECTIUS

Segons va comentar el director de l’àrea It & Data de Danone en la península ibèrica, Nicolas Cosqueric, fa anys que van innovar en totes les àrees del negoci, però ara necessiten accelerar la digitalització del negoci i el nou espai a Parets els permet créixer en aquest àmbit.

El comunicat del mateix va deixar clar quin era l’objectiu d’aquesta estratègia, que és guanyar més eficiència i consolidar estratègies de mercat a través de la transformació digital.

CATALUNYA COM A EPICENTRE EUROPEU EN L’ÀMBIT TIC

“La decisió de Danone, que se suma a les recents de Pepsico, Google i Microsoft, deixen a la vista el potencial de Catalunya com a referent en l’àmbit d’innovació i tecnologia”, comenta el conseller d’empresa i treball, Roger Torrent. “Aquest tipus de projectes representen els valors que busquem en qualsevol inversió estrangera: vinculada a la indústria, que aposti pel talent, amb llocs de treball de qualitat i que posicionen a Catalunya com a referent en l’economia del coneixement”, afegeix.

La companyia multinacional reconeix que aquest nou centre és una aposta estratègica i que l’objectiu és que sigui una referència dins de l’empresa.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades