03
maig
2023


Comparteix a les xarxes

El ministre d’Empresa i Treball de Catalunya, Roger Torrent, assisteix a la fira Hannover Messe a Alemanya per a promoure a Catalunya com una de les regions més destacades en Indústria 4.0 en el sud d’Europa. La fira va comptar amb la participació de més de 200.000 visitants i empreses líders del sector industrial.

Durant la visita, Torrent va mantenir diverses trobades amb empreses líders en el sector de la indústria 4.0, com Siemens Energy i SAP, i també es va reunir amb directius de Fraunhofer-Gesellschaft, el centre de recerca aplicada més important d’Europa. La missió va ser organitzada per les oficines de ACCIÓ-Catalonia Trade & Investment a Alemanya i Dinamarca.

Torrent va afirmar que Catalunya era un dels motors industrials d’Europa i que tenia un dels ecosistemes digitals més avançats del continent, la qual cosa, juntament amb la generació de talent especialitzat i la presència d’infraestructures cientificotècniques clau, la situava com una de les regions més capaces en la indústria 4.0. Durant la seva participació en la fira Hannover Messe, el ministre es va centrar en les últimes tendències en fabricació avançada i automatització, així com en l’ús de nous recursos energètics com l’hidrogen i en com la indústria està incorporant tecnologies com la intel·ligència artificial, la robòtica i el núvol.

El ministre va viatjar a Dinamarca per a reforçar les connexions internacionals en digitalització i sostenibilitat. Durant la seva visita, es va reunir amb diferents centres tecnològics rellevants com a Digital Hub Dinamarca, el State of Green i l’Institut Tecnològic Danès. També va mantenir trobades amb directius d’empreses com Hempel i IO Interactive. L’objectiu era buscar noves maneres de col·laborar amb Catalunya i conèixer les últimes tendències en digitalització i sostenibilitat al país.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades

Barcelona as an epicenter of science and innovation

Noticies

Barcelona com a epicentre de ciència i innovació amb la creació del Barcelona Science Innovation District

Mountpark expandeix la seva presència a Espanya adquirint terreny per a la construcció d'un centre logístic

Noticies

Mountpark expandeix la seva presència a Espanya adquirint terreny per a la construcció d’un centre logístic

Talus Real Estate consolida la seva presència en la logística catalana

Noticies

Talus Real Estate consolida la seva presència en la logística catalana amb una adquisició de 47.000 metres quadrats