31
octubre
2023


Comparteix a les xarxes

Al 2023, el Govern de Catalunya ha impulsat la creació de més de 5.000 habitatges de lloguer social mitjançant subsidis públics, com a part d’un pla ambiciós per incrementar en 10.000 el nombre d’aquests habitatges a Catalunya en els pròxims tres anys. Aquests subsidis, provinents tant de fons europeus com de recursos específics de la Generalitat, han resultat en la construcció d’un total de 5.337 habitatges i han superat les projeccions inicials.

La consellera de Territori Ester Capella i Farré va ressaltar la rellevància de la col·laboració entre entitats governamentals i actors privats amb un compromís social per millorar l’accés a l’habitatge a Catalunya. Així mateix, va fer una crida al Govern perquè compleixi la Llei estatal d’habitatge, cosa que permetria regular els preus de lloguer a Catalunya.

Aquest pla integral contempla diverses estratègies, com els subsidis per a promoció d’habitatges, la cessió de terrenys públics i la construcció directa d’habitatges per part de la Generalitat.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades