02
juny
2023


Comparteix a les xarxes

Berry Global, una empresa líder en el desenvolupament de solucions d’envasament sostenibles i revolucionàries, anuncia amb entusiasme la pròxima inauguració del seu Centre d’Excel·lència i Innovació Circular a Barcelona. L’obertura d’aquest centre està programada per al tercer trimestre de 2023 i marcarà una fita important en l’expansió global de la companyia.

L’objectiu principal del centre d’excel·lència serà fomentar la innovació en el disseny de productes que s’ajustin als objectius de sostenibilitat dels clients. Berry Global es compromet a oferir una nova generació de productes circulars, brindant als seus clients internacionals accés a solucions avançades i sostenibles. Aquest enfocament revolucionari impulsarà l’adopció de pràctiques més respectuoses amb el medi ambient en la indústria de l’envasament.

Amb l’obertura d’aquest centre d’excel·lència, Berry Global també generarà noves oportunitats laborals en la vibrant ciutat de Barcelona. La companyia té la intenció de contractar talent local, aprofitant la diversitat cultural i la rica oferta de talent que caracteritza a aquesta metròpolis europea.

El centre d’excel·lència de Berry Global se centrarà en el desenvolupament de solucions circulars innovadores que millorin la reciclabilitat i redueixin les deixalles. A més, proporcionarà un espai de col·laboració on els clients podran treballar estretament amb experts de Berry en projectes personalitzats que s’adaptin a les seves necessitats específiques de circularitat. A més, els visitants podran explorar una àrea d’aprenentatge interactiva que els permetrà conèixer de prop els últims avanços en productes sostenibles de Berry, així com aprendre sobre els processos de disseny, fabricació i reciclatge.

El nou centre de Berry Global a Barcelona comptarà amb un equip de més de cinquanta professionals compromesos. Aquests talentosos individus treballaran en un entorn d’avantguarda, recolzant la visió de la companyia de construir i mantenir una força laboral diversa i altament capacitada. A més, la ubicació estratègica de Barcelona, amb el seu aeroport internacional, proporcionarà una plataforma ideal per a la col·laboració global amb clients de tot el món.

Amb aquesta iniciativa, Berry Global reforça el seu compromís de liderar la indústria de l’envasament sostenible i contribuir a un futur més ecològic. El Centre d’Excel·lència i Innovació Circular a Barcelona representa una fita significativa en el camí de la companyia cap a la creació de solucions d’envasament més sostenibles i eficients.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades

Barcelona as an epicenter of science and innovation

Noticies

Barcelona com a epicentre de ciència i innovació amb la creació del Barcelona Science Innovation District

Mountpark expandeix la seva presència a Espanya adquirint terreny per a la construcció d'un centre logístic

Noticies

Mountpark expandeix la seva presència a Espanya adquirint terreny per a la construcció d’un centre logístic

Talus Real Estate consolida la seva presència en la logística catalana

Noticies

Talus Real Estate consolida la seva presència en la logística catalana amb una adquisició de 47.000 metres quadrats