25
març
2024


Comparteix a les xarxes

Barcelona es prepara per a assumir el rol de capital de l’arquitectura en una col·laboració sinèrgica amb entitats professionals, culturals, institucions, escoles i ciutadania, convertint-se així en l’epicentre.

Durant deu mesos, des de Santa Eulalia fins a Saint Lucia, es duran a terme activitats en els deu districtes de la ciutat, que inclouran exposicions, rutes, tallers, jornades de portes obertes, instal·lacions, conferències i concursos, són l’objectiu de destacar el patrimoni i el talent local, mentre es promou la comprensió de la importància de l’urbanisme i l’arquitectura.

A més, Barcelona serà seu del Congrés de la Unió Internacional d’Arquitectes, on s’abordaran desafiaments contemporanis, com el canvi climàtic i l’accés a l’habitatge.

L’esdeveniment també busca deixar un llegat durador, amb la creació d’una maqueta de la ciutat a gran escala i un concurs per a intervenir en les mitgeres urbanes, promovent valors d’habitabilitat, sostenibilitat i biodiversitat.

Previ al gran esdeveniment de 2026, les Setmanes d’Arquitectura en 2024 i 2025 oferiran una àmplia gamma d’activitats per a involucrar a la comunitat.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades

Barcelona as an epicenter of science and innovation

Noticies

Barcelona com a epicentre de ciència i innovació amb la creació del Barcelona Science Innovation District

Mountpark expandeix la seva presència a Espanya adquirint terreny per a la construcció d'un centre logístic

Noticies

Mountpark expandeix la seva presència a Espanya adquirint terreny per a la construcció d’un centre logístic

Talus Real Estate consolida la seva presència en la logística catalana

Noticies

Talus Real Estate consolida la seva presència en la logística catalana amb una adquisició de 47.000 metres quadrats