27
setembre
2022


Comparteix a les xarxes

Fira de Barcelona reactiva la seva activitat aquest mes de setembre amb un extens calendari de fires i esdeveniments empresarials fins a finals d’any. La ciutat comtal celebrarà més de 100 esdeveniments, congressos i fires en els recintes de Montjuïc i Gran Via i en el Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB) durant l’últim quadrimestre d’aquest any 2022.

Els principals camps dels quals es realitzaran aquests esdeveniments són: medicina, tecnologia, innovació i turisme. El recinte firal rebrà més de 60 importants congressos i fires de diversos sectors, així com 40 esdeveniments, espectacles, esdeveniments corporatius, culturals i esportius.

PROGRAMACIÓ

L’agenda es posa en marxa amb importants congressos del sector de la medicina. Aquest mes de setembre tindrà lloc el Congrés Internacional d’Oncologia Pediàtrica (SIOP) i el Congrés Europeu de Radiologia (CIRSE), entre altres.

També tenen lloc fins a finals d’any els congressos mundials de Vacunes, Esterilització i Hematologia, els congressos europeus d’Urologia Robòtica , Medicina Nuclear , Càncer de Mama, Pediatria , Atròfia Muscular Espinal i Teràpies per al Tractament del Càncer, així com la reunió anual de la Societat Espanyola d’Hematologia i Hemoteràpia (SEHH-*SETH).

Durant aquesta tardor també es podran gaudir esdeveniments relacionats amb la innovació, la tecnologia, la indústria i el turisme. Entre aquests destaquen Smart City Expo World Congress (líder mundial en ciutats intel·ligents), Tomorrow Mobility World Congress (mobilitat urbana), Puzle X (materials del futur), Vmware Explori Europe (reunió corporativa de la multinacional Vmware), Gartner IT Symposium XPO i Ibtm World (turisme de negocis).

En l’àmbit professional, Fira de Barcelona rebrà i organitzarà el congrés EAIE, el congrés d’educació superior més important d’Europa. Així com les noves edicions de Liber (indústria editorial), Cosmetorium (fabricació de cosmètics), Paint & Coatings (tecnologia de pintura industrial ) i Efintec (sector d’instal·lacions i energia).

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades