23
desembre
2021


Comparteix a les xarxes

El top 20 de ciutats més competitives del món torna a comptar amb la presència de Barcelona, situant-la en la posició 18è en el rànquing mundial i el setè lloc en l’àmbit europeu. El certifica el Global Power City Index (GPCI) 2021, elaborat per la fundació japonesa The Memorial Foundation.

Aquest informe compara 48 ciutats de tot el món a partir de 70 indicadors, ordenats en sis categories: economia, recerca i desenvolupament, interacció cultural, habitabilitat, medi ambient i accessibilitat.

En l’àmbit de l’habitabilitat, Barcelona escala fins a la tercera posició en l’àmbit mundial, en una categoria en la qual s’analitzen aspectes relacionats amb l’entorn de treball, cost de la vida, seguretat, benestar i facilitats de vida.

El primer tinent d’alcalde i responsable de l’àrea econòmica de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, expressa que “Celebrem el retorn de Barcelona al top 20 d’aquest rànquing internacional, que demostra que continuem sent una ciutat capdavantera en l’àmbit econòmic i del món dels negocis a tot el món”.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades

Noticies

La Generalitat de Catalunya celebra la inversió de Cisco obrint el seu primer centre de disseny de semiconductors a Barcelona

Noticies

L’INCASÒL ha estat triat com a col·laborador en el partnership Greening Cities, emmarcat en l’Agenda Urbana de la Unió Europea

Noticies

Guanyen cinc projectes d’innovació urbana la tercera edició de la convocatòria “La ciudad proactiva”