23
desembre
2021


Comparteix a les xarxes

El top 20 de ciutats més competitives del món torna a comptar amb la presència de Barcelona, situant-la en la posició 18è en el rànquing mundial i el setè lloc en l’àmbit europeu. El certifica el Global Power City Index (GPCI) 2021, elaborat per la fundació japonesa The Memorial Foundation.

Aquest informe compara 48 ciutats de tot el món a partir de 70 indicadors, ordenats en sis categories: economia, recerca i desenvolupament, interacció cultural, habitabilitat, medi ambient i accessibilitat.

En l’àmbit de l’habitabilitat, Barcelona escala fins a la tercera posició en l’àmbit mundial, en una categoria en la qual s’analitzen aspectes relacionats amb l’entorn de treball, cost de la vida, seguretat, benestar i facilitats de vida.

El primer tinent d’alcalde i responsable de l’àrea econòmica de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, expressa que “Celebrem el retorn de Barcelona al top 20 d’aquest rànquing internacional, que demostra que continuem sent una ciutat capdavantera en l’àmbit econòmic i del món dels negocis a tot el món”.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades

Barcelona as an epicenter of science and innovation

Noticies

Barcelona com a epicentre de ciència i innovació amb la creació del Barcelona Science Innovation District

Mountpark expandeix la seva presència a Espanya adquirint terreny per a la construcció d'un centre logístic

Noticies

Mountpark expandeix la seva presència a Espanya adquirint terreny per a la construcció d’un centre logístic

Talus Real Estate consolida la seva presència en la logística catalana

Noticies

Talus Real Estate consolida la seva presència en la logística catalana amb una adquisició de 47.000 metres quadrats