25
març
2024


Comparteix a les xarxes

Aena planeja construir un hotel en l’aeroport del Prat com a part d’un pla estratègic per a promoure establiments hotelers en les proximitats d’aeroports en cinc ciutats espanyoles, incloent-hi Barcelona.

La consultora Catella, especialitzada en inversions immobiliàries, ha estat assessorant a Aena des de gener i anticipa que els projectes immobiliaris podrien començar dins de tres anys. Actualment, Catella està enfocada a analitzar el sector turístic i els viatges de negocis a Barcelona, així com les tendències i necessitats hoteleres prop de l’aeroport.

L’adjudicació del projecte, per al qual van competir cinc grans empreses immobiliàries nacionals, es va realitzar per una quantitat de 1,52 milions d’euros. Aquesta notícia sorgeix enmig de debats sobre l’expansió de l’aeroport de Barcelona, amb propostes per a prolongar una de les pistes.

Patronals i empresaris catalans coincideixen en la necessitat d’ampliar El Prat, argumentant que la seva capacitat es trobava al límit abans de la pandèmia, i que la falta d’expansió podria afectar la competitivitat de la ciutat en termes d’atracció d’inversió estrangera enfront d’altres capitals europees, com Madrid.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades

Barcelona as an epicenter of science and innovation

Noticies

Barcelona com a epicentre de ciència i innovació amb la creació del Barcelona Science Innovation District

Mountpark expandeix la seva presència a Espanya adquirint terreny per a la construcció d'un centre logístic

Noticies

Mountpark expandeix la seva presència a Espanya adquirint terreny per a la construcció d’un centre logístic

Talus Real Estate consolida la seva presència en la logística catalana

Noticies

Talus Real Estate consolida la seva presència en la logística catalana amb una adquisició de 47.000 metres quadrats