25
març
2024


Comparteix a les xarxes

La gestora Stoneshield Capital, a través de la seva plataforma de Life Science i innovació, Deeplabs, ha completat l’adquisició de cinc actius ubicats a les localitats de Sant Joan Despí i Esplugues de Llobregat, amb l’ambició d’establir el primer centre neuràlgic de ciència innovació a Catalunya.

Aquest projecte, anomenat Barcelona Science Innovation District (BaSID), representa una inversió significativa de més de 200 milions d’euros i abastarà una àrea total d’aproximadament 75.000 metres quadrats.

L’objectiu principal de Stoneshield Capital és impulsar Barcelona com a referent en infraestructures destinades a la ciència i la innovació. Segons va explicar Javier de Pablo, co-CEO de Deeplabs, «BaSID es convertirà en el primer hub privat de Life Science a Catalunya», oferint instal·lacions d’avantguarda per a companyies, entitats i centres de recerca que demanen aquest tipus d’espais, que actualment són escassos a Espanya.

BaSID té com a model el reeixit MaSID, el primer hub d’innovació a Life Science d’Espanya, ubicat a Tres Cantos (Madrid), on operen nombroses empreses del sector. Aquest enfocament de districte científic i tecnològic, liderat per Deeplabs, té precedents a altres països però representa una novetat a Espanya. Segons Pilar Gil, co-CEO i CSO de Deeplabs, aquesta iniciativa introdueix un nou estàndard de hub científic avançat, crucial per millorar la competitivitat del sector al país.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades

Mountpark expandeix la seva presència a Espanya adquirint terreny per a la construcció d'un centre logístic

Noticies

Mountpark expandeix la seva presència a Espanya adquirint terreny per a la construcció d’un centre logístic

Talus Real Estate consolida la seva presència en la logística catalana

Noticies

Talus Real Estate consolida la seva presència en la logística catalana amb una adquisició de 47.000 metres quadrats