07
abril
2022


Comparteix a les xarxes

Barcelona Catalonia representem l’aliança entre la Generalitat de Catalunya, a través de INCASÒL, l’Ajuntament de Barcelona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona, units amb l’objectiu de promocionar models de desenvolupament inclusius, sostenibles i cohesionadors.

Sota el lema Barcelona Catalonia. Open for Business! Aquest és el 15è any que assistim al MIPIM, la principal fira immobiliària del món, a Cannes (França), a la recerca de potencials inversors estrangers que vulguin portar els seus projectes a l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Entre els projectes presentats, destaquem la nostra estratègia Barcelona Green Deal, en la qual recollim les línies prioritàries de promoció econòmica alineades amb l’agenda 2030, cap a una ciutat més competitiva, sostenible i equitativa, adaptada a reptes com la transició ecològica i digital.

D’altra banda, el projecte del Parc de l’Alba, després de l’última adjudicació d’una de les seves parcel·les per 36,6 milions d’euros, es convertirà en el Data Center més gran de Catalunya.

Finalment, destaquem el projecte Illa A Business Park, Viladecans, el nou Business Center de Viladecans, amb 26.357 m² que combina complexos d’oficines, amb espais verds comuns, mantenint la continuïtat del paisatge a través de l’arquitectura.

La nostra gran conferència d’aquesta edició del MIPIM, va anar New regeneration for business! Metropolitan opportunities for global companies” en la qual debatem sobre com els factors de regeneració urbana, amb una mescla d’usos, l’aplicació de la sostenibilitat i la digitalització, són la millor plataforma per a la regeneració de l’economia.

També cal destacar la ponència “Catalonia, a land of business Opportunities” i el projecte laMercedes, el primer ecodistrito a Barcelona, finalista en els MIPIM Awards.

En aquest vídeo, resumim tot el que ha suposat aquesta gran fira i l’efecte de la nostra presència per a promocionar l’àrea metropolitana de Barcelona:

  • 250 metres quadrats d’exposició
  • Sis presentacions en l’estand
  • 900 visites a l’estand de Barcelona Catalonia
  • 230 assistents als nostres actes promocionals
  • Dues conferències dins del programa oficial de MIPIM
  • La marca Barcelona Catalonia ha arribat a 8.000 visitants de MIPIM

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades